Efficiënt en energiezuinig verwarmen van woningen en bedrijfspanden

Je kunt je woning of bedrijf op veel verschillende manieren verwarmen, zoals met cv-ketels, warmtepompen of airconditioning (LINK). Deze systemen zijn vaak te combineren met radiatoren, vloer- en wandverwarming. De verwarming die het best past bij jouw situatie is afhankelijk van je wensen, maar ook van je woning of bedrijfspand. Wij denken graag met je mee over een passende energiezuinige oplossing.

De voordelen van verwarming:

  • Ervaring met verschillende verwarmingssystemen
  • Besparen op stookkosten
  • Verwarming via lucht, vloer, wand of (design)radiatoren
  • Een passend systeem verhoogt het wooncomfort en werkplezier
  • Optimale levensduur met een serviceplan

Verwarming voor je bedrijf

Wij adviseren ondernemers en zorginstellingen graag bij hun keuze voor een nieuw verwarmingssysteem. Onze monteurs hebben de kennis en ervaring om uiteenlopende verwarmingssystemen te installeren en onderhouden: van verwarming via vloer, wand of (design)radiatoren tot hete luchtverwarming. Of ze nu aangedreven worden door een cv-ketel of warmtepomp: een behaaglijk werkklimaat is gegarandeerd.

Verwarming voor je woning

Een optimaal verwarmingssysteem verhoogt je wooncomfort en verlaagt je energiekosten. Wij bepalen aan de hand van een berekening welk systeem geschikt is voor jouw woning. Vervolgens installeren en onderhouden onze vakmensen desgewenst het complete verwarmingssysteem: van cv-ketel, combiketel of warmtepomp tot vloerverwarming.

Meer weten over energiezuinige verwarmingssystemen voor jouw woning of bedrijfspand?

Verwarmingsinstallatie