Installatiewerk voor nieuwbouw, verbouw of renovatie

Heva voert al het installatiewerk uit op het gebied van gas, water, elektra, sanitair, dakbedekking, riolering en ventilatie. Hierbij hebben we aandacht voor de mensen die wonen en werken op plaatsen waar we werkzaamheden verrichten. Onze monteurs houden zoveel mogelijk rekening met de wensen van bewoners en medewerkers. Ze zijn te herkennen aan hun bedrijfskleding en kunnen zich altijd legitimeren.

De voordelen van installatiewerk:

  • Van woningen tot complexe machineparken
  • Werkzaamheden uitgevoerd door gecertificeerde monteurs
  • Meedenken met een toekomstbestendige lay-out
  • Totaaloplossing voor elektra, installatietechniek en sanitair
  • 24/7 bereikbaar bij storingen

Minder energiekosten en meer comfort

Onze vakmensen zijn uitstekend opgeleid en krijgen regelmatig bijscholing. Zij volgen ook cursussen en opleidingen rondom duurzame energietechniek. Dit betekent dat wij duurzame oplossingen leveren die goed zijn voor het milieu en je portemonnee.

installatiewerk

Bespaarkansen met de nieuwste technieken

Wij kijken graag mee met je energieverbruik om je te wijzen op bespaarkansen in jouw woning of bedrijfspand. Daarnaast hebben we veel kennis van hernieuwbare energiebronnen, zoals zon en aardwarmte. Met behulp van de nieuwste technieken kun je zelf warmte of stroom opwekken. Daarnaast heb je de zekerheid van een zorgvuldige installatie en deskundig onderhoud door echte vakmensen.

Meer weten over onze energiebesparende adviezen en oplossingen om direct geld te besparen?