Voor Wie?

De totaalinstallateur

Heva Klimaat & Installatie is een totaalinstallateur dat zich richt op het bieden van oplossingen op het gebied van verwarming, ventilatie, airconditioning en andere installatietechnieken die bijdragen aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Onze diensten zijn bedoeld voor een breed scala aan klanten.

Het aanbod van Heva Klimaat & Installatie kan variëren van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en reparatie van installaties voor klimaatbeheersing en andere installatietechnische werkzaamheden. Door de brede toepasbaarheid van diensten kunnen wij een divers klantenbestand bedienen.

Particulieren

Mensen die hun woning willen voorzien van moderne en efficiënte klimaatbeheersingssystemen kunnen terecht bij Heva voor ontwerp, installatie en onderhoud.

Bedrijven en commerciële instellingen

Kantoren, winkels, hotels en andere commerciële panden hebben vaak complexe behoeften op het gebied van klimaatbeheersing en installatietechniek om een aangename omgeving voor werknemers en bezoekers te creëren.

Industriële sectoren

Fabrieken en productiebedrijven kunnen specifieke eisen hebben voor temperatuur- en vochtigheidsbeheersing die essentieel zijn voor hun productieprocessen.

Zorginstellingen

Ziekenhuizen, zorgcentra en klinieken hebben specifieke behoeften voor luchtkwaliteit en temperatuurregeling om een veilige en comfortabele omgeving voor patiënten en personeel te garanderen.

Onderwijsinstellingen

Scholen en universiteiten kunnen diensten van Heva gebruiken voor het creëren van een gezonde en stimulerende leefomgeving door middel van klimaatbeheersing.

Overheidsgebouwen

Overheidsinstellingen die hun faciliteiten willen upgraden of onderhouden om energie-efficiëntie te verbeteren en een comfortabele werkomgeving te bieden.