Duurzame energie en warmte

Minder kosten met duurzame energie & warmte

De zon is een onuitputtelijke bron van energie die we kunnen omzetten in warmte en elektriciteit. Door als particulier, ondernemer of zorginstelling je eigen energie op te wekken ben je minder afhankelijk van de marktprijzen voor stroom en gas.

Wij leveren en installeren zonnepanelen om elektriciteit mee op te wekken en zonneboilers voor het verwarmen van kraanwater.

De voordelen van duurzame energie & warmte:

  • Elektriciteit en warmte uit hernieuwbare energie
  • Terugverdientijd van zonnepanelen is circa 7 jaar
  • Onderhoudsarm systeem
  • Vermindert gebruik fossiele brandstoffen en lagere CO2-uitstoot
  • Lever je energieoverschot terug
zonne-energie

Energie opwekken met zonnepanelen

De cellen in zonnepanelen vangen licht op en zetten dit om in elektrische energie. De omvormer zorgt vervolgens dat je deze energie kunt gebruiken voor je verlichting, elektrische apparaten en elektrische auto. Wij leveren, installeren en onderhouden complete systemen op maat waarmee je maximaal rendement uit zonlicht haalt. Omdat onze vakkundige monteurs alleen zonnepanelen, omvormers en bekabeling van hoge kwaliteit gebruiken ben je verzekerd van een toekomstbestendige en duurzame oplossing.

Duurzame warmte met zonneboilers

Een zonne-energiesysteem levert energie op, maar ook warmte voor kraanwater of verwarming. Hiervoor vang je stralingswarmte van daglicht op met zonnecollectoren die wordt opgeslagen in een zonneboiler. Vanuit de zonneboiler gaat het warme water via de combi-ketel naar kranen, douche of radiatoren. Wanneer de watertemperatuur niet hoog genoeg is geworden door de zonnewarmte, verwarmt de combiketel het water uit de boiler na. Wij adviseren graag welk zonneboilersysteem past bij jouw situatie. Ook installeren en onderhouden onze monteurs jouw maatwerksysteem zodat je er zo lang mogelijk plezier en profijt van hebt.

Meer weten over hoe je zonne-energie kunt toepassen om jouw woning, bedrijfspand of zorginstelling van duurzame energie en/of warmte te voorzien?