Project nieuwbouw Virupa

Locatie

Ulft

Soort project

Verwarmen en verduurzamen

Meer informatie

Maart ’24

Onze monteurs zijn druk bezig om de laatste werkzaamheden af te ronden bij het nieuwe gasloze bedrijfspand van Virupa. We zitten in de afrondende fase en willen jullie graag een kijkje hierin geven.

Hieronder een snelle blik op wat we hebben bereikt:

Perfect klimaat: De luchtbehandelingskast en warmtepompen zorgen voor een perfect gereguleerd binnenklimaat.

Warmte & koelte op maat: Dankzij een warmtepomp, VRF-systemen en vloerverwarming is elke ruimte perfect op temperatuur. En dat het hele jaar door.

Sanitair: Alle sanitaire voorzieningen zijn met oog voor detail en duurzaamheid geïnstalleerd.

Luchtzuivering en energiebesparing: De luchtbehandelingskast, voorzien van een warmtewiel en warmtepomp, garandeert een continue aanvoer van verse, gefilterde lucht waarbij tegelijkertijd de energie-efficiëntie naar een hoger niveau wordt getild.

Gebouwbeheersysteem: In samenwerking met BR-controls en Grundfos, is een systeem mogelijk gemaakt die alle componenten koppelt tot een gezamenlijke regeling met als doel een goed binnenklimaat.

Deze realisatie was alleen mogelijk door een goede samenwerking met Klomps Bouwbedrijf, Perebolte Elektrotechniek en ERS Architecten.

Oktober ’23

Bij de nieuwbouw van Virupa in Ulft, hebben wij Albrand de opdracht gegeven om daar vloerverwarming te leggen. Er is maar liefst 3,2 kilometer aan vloerverwarmingsleiding gelegd.

Alle hallen en kantoren van het nieuwe bedrijfspand zullen verwarmd worden door middel van lucht-water warmtepompen. Binnenkort volgen er meer updates.